My kids

Sila ler klik..jangan malu malu

Saturday, December 31, 2011

Tradisional Aiskrim kampung....

*utk entry baru sila scroll bawah

Ni hb aku mintak aku tolong iklankan bisnes dia nih..Actually dah dekat 6 bulan dia buat bisnes nih...cuma seblom nih dia cuma wat kat pasar2 malam area nilai jer...Skang nih dia nak try kembangkan perniagaan untuk rumah2 kenduri plak...ni kali ke 3 hb aku ada job serupa ini...Ni job kat Selayang, kawan hb gak...dia wat open house..3pm -7.30pm




1 kon RM1.00
minimum order RM400.00 @400kon
maksimum order selagi muat tong aiskrim nih
bisnes hanya area KL, Selangor dan Negeri Sembilan sahaja....sebab aiskrim nih leh tahan pada cuaca panas selama 6 ke 8 jam sahaja...


testimoni 1

testimoni berkali2...asik dia jer mengetest

2 flavour setiap kon...yg ni perasa keladi dan jagung

kon yg rangup dan lazat




Yang ni plak job kat rumah bos aku di Mantin Negeri Sembilan...
start 9.00am hingga 4.00 pm

pencedok eskrem didatangkan secara percuma dari bandar baru nilai...

majlis seawal pagi sebab ada marhaban pagi tuh..

tema kaler kuning...masuk nih dah 5 kon dia sorang jer blasah

siap ada karaoke lagi...

diantara tetamu VIP yg hadir..warga Wisma Putra

Disebabkan cuaca yg panas terik...aiskrim dah mula mencair dan kami terpaksa minta diri untuk pulang...

Bagi yang berminat nak buat tempahan boleh hubungi hb aku Fahmi di talian 0133798380 @ 0133978380
tempahan perlu dibuat sekurang2 nya seminggu seblom majlis sebab nak cek stock aiskrim dan masa...mana lar tau time tuh aku dah plan nak balik kampung..heheh...

5 comments:

kakyong said...

tahniah.. semoga terus dimurahkan rezeki..

Mummy said...

time kasih kak yong

MaryaYusof said...

Wah, bagus betul ade bisnes mcm ni kan? Yang penting ade usaha untuk menambahkan pendapatan keluarga...ahli bertambah, pendapatan pun harus bertambah...betul tak?

kayyana said...

mcm pernah nampaklah fahmi nih.. die keje kat mana ek... rasa nye pernah jumpe die kat kursus di nilai... tp dah lama lah.. btw, bgus jugak business ni...

fadzlina borhan said...

Assalamualaikum, sy nk tanya sikit...kt mana nk cari kon aiskrim ni? Terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...