My kids

Sila ler klik..jangan malu malu

Monday, May 7, 2012

Sudah sampai....................

Ni 1st time aku beli barang online...jenis aku lebih suka belek barang, berkenan then terus bayar...aku tak brapa nak suka beli online..takut tak puas ati...So demi memberi sokongan kepada blogger yg menjadi penulis buku ini maka aku berminat nak beli buku pertama beliau bertajuk ' Permata yang hilang kini dijumpai"...

Aku memang suka baca blog hamka sebab banyak nasihat dan panduan boleh didapati dari blog beliau...Aku kenal blog dia kalo tak silap sejak tahun 2008...slalu kalo baca blog baca entri terbaru jer kan...tapi disebabkan bestnya blog nih maka habis aku kelebet entry dia yg lepas2 skali...punya lar best...heheh...

Aku dapat parcel nih jumaat lepas..mintak dia alamatkan ke opis sebab kalo kat umah kang takder lak org naik sainkan...


balut dalam soratkabo...

aku siap request otograph lagi...

dan...yang buat aku beria2 sgt nak beli buku nih adalah sebab ini.....
..
...
......
.............
......................
......................................
.
...
....
...
...
...
..

komen ke 2 tuh...glamer u...woha...

Sesaper nak beli buku nih rasanya masih di buka utk tempahan...
leh lawati blog beliau di sini

sesaper nak pinjam pun boleh...sehari caj RM5.00..
kalo pinjam 5 hari dah pulang modal...hahah
buku nih ada 400 mukasurat berharga RM25.00 (harga promosi) + RM6.00 (kos penghantaran)
sume skali RM 31.00...apa lagi...jom...shopping






2 comments:

Hamka said...

tumpang gembira. : )

Mummy said...

bangganya...bila penulis buku lawat blog sy...time kasih sudi menjengah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...