My kids

Sila ler klik..jangan malu malu

Monday, May 13, 2013

Interview Penolong Pegawai Tadbir N27...

Interview aku yg aritu gagal menambar ati para penemuduga...Aku tak dapat pun position tuh...Minggu lepas member tanya aku dpt tak interview N27 nih..aku pun cek...la dapt rupanya..macam tak hepi jer kan...malas dah rasanya nak gi interview...dengarnya panggil interview 6000 lebih tp post nya ada 60 jer...

Tapi mana tau aku diantara yg 60 tuh...mana tau kan...rezeki kan dari Allah...lagipun aku kan dah lulus sumer exam KPSL arituh...untuk jawatan ni ler..rasa cam rugi plak kalo tak cuba... Aku pun sediakan lar dokumen yg dikehendaki...aku just update jer resume W27 aritu...cuma tukar umur dan alamat jer...

Sambil2 tuh aku google gak contoh2 soalan yg mungkin ditanya..aku interview kat SPA 18 mei ini...sesaper yg dah pergi leh lar citer sket apa soalan yg dia tanya...

takutnya rasa nak gi interview

2 comments:

SITI NAQUIAH ABDILLAH said...

salam kak, nak Tanya....boleh kongsi pendapat tak...saya dapat interview untuk position pembantu tadbir N17...Saya baru je graduasi ahad lepas degree...pada pandangan akak, ada kemungkinan tak permohonan saya ditolak...

Mummy said...

Salam...ntah ler..akak pun tak pasti..bergantung pada penemuduga..kalo ada rezeki InsyaAllah..good luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...