My kids

Sila ler klik..jangan malu malu

Friday, June 7, 2013

perkembangan pelajaran batrisyia @ little caliph


20 mei lepas ada perjumpaan dengan teacher skolah little caliph...setiap tahun akan ada 2 kali perjumpaan..bulan mei dan ogos...kalo ikutkan batrisyia baru sebulan kat sini tapi teacher dah dpt tgk perkembangan pelajaran dia...mungkin krista pun banyak membantu batrisyia mengenal huruf dan nombor...
teacher kelas batrisyia namanya teacher sya...muda org nya..blom kawen kot...aku gi kul 2pm...takder pun parent yg lain masa tu..aku ngan hb jer


ni kira macam report card lar...katanya batrisyia bagus dalam pelajaran...bm bi math sumer ok lar..cuma bab menghafal surah2 tu slow lagi mungkin sebab dia masih pelat...
dia ada good manner..suka tolong org...dia suka berlakon dan dia mudah menangis...
tu jer la yg teacher cakap...then aku tanya gak lar benda2 lain berkaitan makanan kat skolah, tido, kelakuan dia...sumer teacher terangkan dengan detail...ok gak lar ada perjumpaan macam ni..masa aku jumpa tuh, budak2 sumer kat tingkat atas


ni plak kad mothers day yg batrisyia buat...boleh lar...walaupun terbalik2


ni dia budak baik...dia boleh terima arahan dan dia faham dengan arahan tapi sesajer suka mencabar kesabaran aku...kekadang muhasabah diri..cuba tanak marah2 dia sgt...kesian gak kekadang...cuba kalo kiter asik kena marah jer..mesti stress kan...



2 comments:

wan nurul hezrina abd halim said...

little caliph oktak yurannya?nurul antr anak2 kat bawah umah.cendiakawan tapi bab studi mcm tak bape sangat lah

Mummy said...

yuran dia ok lar...kalo setengah hari 250..kalo masuk daycare skali 380...blajar pun so far ok lar...pandai dah dia mengaji dan solat sket2...akademik pun ok gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...