My kids

Sila ler klik..jangan malu malu

Thursday, June 27, 2013

5 years already...Alhamdulillah



Today besday batrisyia yg ke 5 tahun...Alhamdulillah...macam tak percaya dah 5 tahun dah anak dara ku...lagi 2 tahun InsyaAllah nak masuk sekolah rendah dah...

Petang smalam aku dah tempah kek utk dihantar ke little caliph...pagi tadi aku dah siap wish dia hepi besday...kemain gembira dia...siap nyanyi lagu besday ngan abah skali...Aku sebolehnya tanak marah dia arini walaupun wat perangai....

Skali dah nak sampai simpang ke little caliph dia dah start menangis tanak gi skolah...padahal dah pakai baju skolah...Dia ingatkan arini besday dia takyah gi skolah..leh cuti...silap aku tak explain betul2 kat dia...aku tak sangka plak dia leh salah faham....sudahnya kesabaran dari pagi tadi tergugat jua akhirnya...memang kena marah gak lar...

kalo tak memang tak gi skolah dah dia...pujuk2 pun tak jalan...drama gak lar depan skolah tadi...kesian dia tp nak wat camner...Ahad nih plan nak sambut besday dia kat kampung...tahun lepas wat kat umah tok omok dia kat PJ...tahun nih wat kat kg wan iyut plak...

Apa2pun hepi besday untuk anak mak yg disayangi dikasihi dan yg amat bertuah Nur batrisyia Balqis...Semoga jadi anak yg soleh, sihat slalu dan rajin blajar...


Ni pic masa sport day aritu...poyo2 beli sport shoes baru. tshirt baru dan track baru TAPI.......

peace no war


sayang mak...mak ngan abah siap pakai ikut tema kaler merah

mama pun ikut skali

masa ni ok lagi




teacher pakaikan love kaler merah mewakili little caliph putrajaya



main ngan kengkawan pun ok

beratur nak masuk perbarisan...

skali dia tak mau join..padehal dah praktis ari2 kat skolah



perarakan masuk...masa nih dia berkepit jer ngan teacher dia sambil menangis cari aku...aku dah nyorok siap2...




persembahan dari little caliph putrajaya

kan best kalo dia join skali...tapi dia still celah ketiak cikgu gak...sabar tul cikgu dia...aku plak yg ilang sabar

mama rakam tang jauh jer..kalo dia nampak kelibat kitorang lagi lar dia tanak stay situ

muka mak yg tengah menahan sabar tapi still nak bergambar...masa nih kul 9.00am rasanya...sibbaik irfan ok...dah lar ari sabtu...pepagi buta kena bangun siapkan dia macam ari keje..melilau mencari stadium GMI lagi

tapi bila main2 dalam pondok nih dia ok jer...cuma dia tanak masuk perbarisan ,masuk sukan...
apa aku nak wat lagi tunggu kat situ tgk anak org lain lari2 jer...sudahnya aku jumpa teacher dia tanya ada effect tak kalo batrisyia tanak join...teacher dia dah ada backup atlit...diorang pun dah biasa kot dgn drama2 macam ni...so apa lagi...Zasss gi PJ umah tok omok...sabo jer la




1 comment:

HaniShaklee said...

alala..tomeynye kakaknye,, musim org buat sukan kat sekolah agaknye skang ni..
Jom try shaklee product utk milk booster..

http://akutaksunyi.blogspot.com/2013/06/dapatkan-set-milk-booster-shaklee-set-b.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...