My kids

Sila ler klik..jangan malu malu

Thursday, January 9, 2014

Masak masak di hari kerja....

Azam tahun 2014...nak masak setiap hari...heheh...selain mengeratkan kasih suami dan anak, ia juga dapat menjimatkan perbelanjaan...chewah...jemput telan air liur

baby kailan ber ayam dan masak lemak cili api udang dgn kacang buncis

close up sket

mee bandung muar

2 cara hidangan yg berbeza...
kiri untuk batrisyia dan kanan utk abah batrisyia

bihun singapore

ayam blackpepper kicap

feveret batrisyia nih...ado tolo, udang, kicap
menu simple : sup sawi ayam, telur dadar dan udang masak kicap

menu yg sama dibawak ke opis esoknya sebagai bekal makan tengah hari

kesemua menu ni dimasak di hari keje...sejak dok putrajaya nih awal sket lar sampai rumah...awal tak awal pun nak dekat kul 6 baru  sampai...slalunya hb akan uruskan anak2..mandikan diorang so that aku leh concentrate clearkan beg susu, baju anak dan prepare dinner...
tu sebab menu kena simple supaya tak lambat sgt makan malam....
biasanya aku akan sesuaikan masakan supaya irfan pun ada lauk utk dimakan...slalu sayur lar..aku wat sup dan tak letak cili...
 slalu dalam kul 7.30 atau 8.00 dah siap sedia utk dihidang...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...