My kids

Sila ler klik..jangan malu malu

Wednesday, May 2, 2018

Walimatulurus my cousin....fatin nadhirah dan zharif

Last 2 week kenduri kawen nya...ni baru ada masa nak update....huhuhu....apa2 pun masih blom terlewat nak ucapkan selamat pengantin baru buat fatin dan zharif....semoga ikatan perkahwinan yang dibina kekal hingga ke jannah....

Sabtu malam akad nikah....ari ahad langsungnya.... so aku seawal pagi ari sabtu da ada kat senawang....semangat tau....nak rewang hahah...

Actually the making off kenduri ni wat awal seminggu seblom tu lagi...bertempat di kampung solok motir maka rendang siap sekuali godang...mak pak pengantin uruskan....huhuhu....

tudia...rendang ayam


 Pagi tu sempat lagi kami makan roti canai kt warung hamdan....kebetulan pulak ada cikna kat situ huhuhu....macam berjanji plak...lepas bf terus gi umah maktih...xde plak mak pengantin ngan bakal pengantinnya...jadi kami ngadap la bunga telo dulu sambil tungguh maktih x balik2

then mula la merewang sampai la kepetang...bukan stakat merewang je siap membawang skali....


ni menu makan utk akad nikah malam tu



ayam goreng




errr....teka yg mana org kuat yg mana tukang selfie hahah

agar agar utk minum petang by maklong zah



pelamin nikah da siap...seblom apa2 kiter rasmikan dulu.....

kasut brani sarung je....patah lak kasut pengantin ni

dikla langsung x brani nak sarung hahahah

Malam tu masa akad nikah berlangsung kat dalam kami leka merendang kat rumah sebelah

momey sayang omak kato ea hahaha

kak baby dan adik baby

me n cikna....

lamanya kacau rendang dah macam wat dodol

cik na n cik lek

opss tertinggal lak kisah menu tghr....sape yg ada siang tu untung ler dapa makan kari udang besar giler

me n dikla

makcik dan pakcik bawang

jadi penonton ngacau rendang je



seblom berlengas kiter culik bakal pengantin selfie dulu

geng yellow

abam2 sado hahaha

anak abu ni xtau la apa yg sedih sgt...sampai singsing lengan abah dia nak kasi settle

mak pengantin dan makcik pengantin

don say any word



pelamin mini utk akad nikah hasil air tgn mak pengantin n the geng


malam tu senang sket keje aku sebab power rangers ni ada geng...haiqal anak makcik ezan

geng purple...abu kakngah anak branak...terselit anakku kt situ

seblom akad nikah selfie dulu

bersama mak abah pengantin pompuan

bersama mak abah semasing


dengan 2 kali lafaz alhamdulillah sah sudah

sama cantik sama padan

ramai giler rakyat jelata....

potong pulut kuning usai akad nikah....
pulut by mak pengantin...carving by paklang pengantin



pengantin masuk dapur huhuhu

mak pengantin n makcik ezan

alololo suwitnyer



majlis berakhir sekitar 11 malam....kami pun zass balik bilik..... kami check in lavender hotel kat area senawang gak....senang sket nak membawang....




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...