My kids

Sila ler klik..jangan malu malu

Saturday, October 8, 2016

busy mengalahkan menteri

lama dah tak bersiaran....Alhamdulillah aku sekeluarga sihat walafiat...cuma kekangan kerja dan masa di pejabat tak mengizinkan utk aku mencoretkan beberapa patah perkataan utk blog yg dh hampir 3 bulan tak update nih....

Adikku rahman yang menikah pada Nov thn lepas telah dikurniakan seorang putera bernama Muhammad Nur Rifqi Nadim Uqail pada 18 sept lepas....Jangan ditanya kenapa panjang tu nama anaknya....pic baby takde sebab atas permintaan bapak baby...nak bg abis pantang dulu

ni pic terbaru anak2 ku....


aku kat blog je tak update tp kat fb tiap ari ada citer baru.....saper follow aku kt fb tau lar perkembangan terkini...

pasal keje aku lak...skang ni aku dh nak tamat tempoh peminjaman di LPPSA...Xlama lagi nak kena pulang ke JPA dah..kemana tercanpak pun xtau...tp masih dlm kawasan putrajaya...harap2 dapt la area2 presint 2 gak..sebabnya hb masih kt sini lg..dia stay sampai dia 2017...aku je yg nak keluar dulu..sebab takut lambat keluar xde tempat lak kt putrajaya...adoi...kalo 
ikutkan ati aku mmg nak stay sini je sampai pencen...tp apakan daya...adat org dipinjamkn...sampai masa kena la pulang balik....apa2 pun syukur Alhamdulillah nak dekat 13 thn aku keje sini...pelbagai kenangan suka dan duka ditempuhi....

batrisyia plak skang di tahun dua. ...lagi beberapa minggu nak exam akhir thn....blajar main2 je...mcm aku dulu gak...setiap ari aku pastikan dia study gak dlm 30 min ke sejam...tu pun kalo irfan xkacau dia....dia mmg xde ati nak blajr...irfan kacau je dpt la alasan dia nak meragam sampai aku marah dan akhirnya xbljr la dia

irfan lak...dah nak masuk 4 thn insyaAllah 30 okt ni...thn depan dh nak masuk tadika...aku dh daftarkan dia kat little caliph...sama dgn tadika kakak dulu....dan thn depan aku plan nak stopkan transit batrisyia sebab dia pun dh darjah 3 masa tu....bln puasa br2 ni aku biar je dia stay kt skolah sebab rehat kejap sgt...tgk ok je...cuma masalahnya cuti skolah la...mana plak nak letak dia...mungkin aku letak kt kg kot... lgpun kt kg ada makcu dan rifqi...mesti dia seronok...tu je update wat masa ni...ni pun pakai phone...juling mata sebab jenuh taip tp xnampak....

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...