My kids

Sila ler klik..jangan malu malu

Thursday, April 22, 2010

Ari yg bahagia...

Arini gaji...heheh...esok cuti sebab nak gi ngantar sepupu hb nikah kat johor...arini happy sebab ari gaji..tu jer...jupe lagi minggu depan ...InsyaAllah
Pagi nih pemandangan indah ciptaan Allah mengiringi perjalanan kami ke opis...pelangi...cantik sgt Subhanallah macam pintu gerbang yg besar..kamera aku baru jer elok so leh lar capture2 gambar...


sempat lagi snap pic kat traffic light..

22 hb adalah hari yg dinanti oleh pekerja macam aku..ari gaji ...waktu rehat kitorang gi Alamanda utk beli brg keperluan


1st skali mesti lar gi makan..Di sebabkan ari gaji leh lar makan kat tempat best...Secret recipe jadi pilihan..

2 org mak buyung yg sgt comel..


aku order nasi grg thai...


kat watson aku beli benda nih...


ni beli kat mother care...botol susu nak kena ganti setiap 3 bulan sepatutnya...


kat carrefour lak aku beli stock pamper, susu dan lain2 barang keperluan...tu baru keperluan tu..kehendak blom beli lagi...nak kena tolak duit taska, bil ngan bg kat parent...baru leh pikir nak ndak apa lak..aku ingat nak beli kasut ngan sandal..tgk lar bajer caner...


otw balik umah aku singgah kat avo nilai sebab nak beli tempahan member opis....rezeki rezeki...

1 comment:

Wan Perlis said...

hurm..menunggu 28hb gaji masuk.penantian suatu penyiksaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...