My kids

Sila ler klik..jangan malu malu

Thursday, April 8, 2010

Kursus pengurusan pejabat

Dari 6 apr hingga 7 april aku mengikuti kursus kelolaan  Chain resources anjuran opis aku sendiri...Skang ni kursus kat jabatan sendiri jer...bg yg single mmg lar rasa tak seronok sebab kursus dalam bangunan sendiri..tp bagi yg beranak kecik macam aku ni...sgt lar rasa selesa..sebab
- tak payah wat keje utk 2 ari
-fail tak masuk
-dapat makan free
-tak yah susah2 hb nak antar jauh2 utk kursus
-takyah fikir pasal anak nak letak mana bila gi kursus...

Bg kakitangan kerajaan, setiap pekerja mesti lar menghadiri kursus sekurang2 nya 7 hari dalam masa setahun...aku dah dapat 4 hari, then lagi 3 ari lar...

kursus yg aku hadiri ni sangat lar seronok kerana sepanjang masa kursus tu ada jer aktiviti yg dilakukan dimana aktiviti tu akan dikaitkan dengan kursus...

yg berbaju biru tuh kitorang nyer penceramah di import khas dari chain resources...just call her zack...biar rasa muda katanya


sebelah kanan kemain posing lagi...sebelah kiri apa lar yg sedih sgt tu


masa nih kitorang tgh wat aktiviti bukak kilang belon...sgt fun sebab dah lama tak main ngan belon kan


nampak tuh pekerja bhg warehouse 1  tgh passing belon ke bhg warehouse 2...takleh pakai tgn cuma pakai chopstick


zack tgh bagi taklimat kepada peserta kursus


memasing kemain tekun lagi wat keje yg diarahkan


dgn penuh semangat cik kak nih nak menyambut belon jgn bagi jatuh...sebab kalo jatuh kena reject dan belon tu akan di letupkan..

kesimpulannya...kursus nih sgt best dan memberi byk manffat kpd yg mengikutinya...InsyaAllah akan ku praktikkan dalam amalan harian...

3 comments:

green apple said...

dah lama tak join kursus2 macam ni. the best thing is sebab boleh makan sampai 6 kali, tol tak?

Anonymous said...

bestnya kursus...leh ngelat wat keje

Mummy said...

btol2...tp kursus ni makan 2 kali jer..save bajet..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...