My kids

Sila ler klik..jangan malu malu

Wednesday, February 2, 2011

Holiday at Hotel Seri malaysia, Bagan Lalang..

Sempena cuti2 malaysia kali nih aku tetiba jer ajak hb gi bercuti kat bagan lalang sambil makan seafood kat tempat feveret kitorang...Slalunya kami pergi balik hari tp kali nih sajer2 ajak bermalam skali..lagipun lama dah tak bawak batrisyia jalan2...

Hb pun call kawan dia mintak booking kan bilik utk satu malam...Sibbaik ada kosong..Sampai2 jer terus makan dulu...lupa ler nak snap pic makanan sebab lapar sgt...lepas abis makan, terus check in hotel...
Malam tido tidur tak brapa nak lena mungkin sebab kan tempat baru...batrisyia nyer botol susu plak tertinggal..terpaksa lar aku bg susu dalam botol air...dia minum sket jer...Sibbaik lar dia tak merengek nak 'nunu'...mana lar aku nak cari tepi2 laut nih...









 masa breakfast pagi...masing2 blom mandi lagi sebab....
nak mandi kolam...




 Kemain suka lagi dia dpat mandi kolam...sampai tak mau naik...



 Siap bwk bantal dari rumah supaya leh rasa cam tido kat rumah sendiri...

 Aku pakai tudung nak kuar dia pun sibuk nak pakai...



 Seblom bertolak balik kami singgah sekejap kat tepi pantai...area sepang gold coast...


 dia takder patung dora lagi..So ada patung angin ni pun ok lar...baju kalo kaler warna warni nih mmg dia nyer taste ler...



"mak nak acim...u...dap"

 Aku belikan dia yg dalam cup supaya dia tak comot sgt...

Dia kalo makan pakai sudu mesti guna tgn kanan..kalo menyuap guna tgn jer br pakai tgn kiri...mungkin sebab aku ngan hb sama2 kidal tu yg kuat dia nyer gen tuh

4 comments:

Mohd zarif ismail said...

Mcmane pengalaman bermalam di hotel seri malaysia bagan lalang...

Mummy said...

ok lar untuk tido sebab sy pegi dah malam...balik pulak awal pagi...lebih seronok gi makan jer...

Berlianrindu Abas said...

boleh bg no phone hotel ni sis?

Mummy said...

ni alamat dan no phone hotel

Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang
Lot 979 & 980, Pantai Bagan Lalang
Sungai Pelek
43950 Sepang, Selangor
Malaysia

603-3141 2918

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...