My kids

Sila ler klik..jangan malu malu

Wednesday, April 18, 2012

Family Day @ Bayu Beach Resort, Port Dickson: Day 2

Hari ke 2 aku bangun awal gak..lepas dapat tido semalaman dengan lenanya...Breakfast disediakan oleh pihak hotel...
pagi2 lagi dah mintak 'nunu'..rambut pun tanak sikat



menu yg disediakan sgt menyelerakan...bihun goreng ,k ueyteow grg, nasik lemak, bubur nasi, roti bakar, coco crunch dan byk lagi ler







konon2 makan roti jer lar....padahal....

lepas breakfast ada aktiviti 'bisikan alam' dan senamrobik...lupa gak amik gambar..
best gak dah lama tak beraerobik...macam senam tari gak lar...bersenam mengikut rentak muzik..
pastu diorang sambung mandi kolam..aku naik atas packing baju sumer...
tepat kul 12.30 sume checkout dan bersedia utk bergerak balik ke KL





bergambar kenangan seblom pulang


babai bayu beach resort
then kitorang singgah kat teluk kemang shopping...

aku just beli keychain dan cekak utk batrisyia jer.......

dalam perjalanan pulang kitorang singgah makan kat  Sup Power...breakfast dari smalam sampai lar ke lunch ari ke 2 sumer termasuk dalam pakej family day nih...memang berbaloi ler...
Kami slamat sampai ke rumah di nilai lebih kurang jam 3.00ptg...
Sekian laporan utk percutian kali ini...

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...